Skip main menu

Synliggør jeres stillinger internationalt

Hvis I lægger en jobannonce på vores jobportal, kan I nå ud til mange internationale kandidater, der søger job i Danmark. Lægger I også annoncen på EURES-jobportalen udvider I antallet af potentielle ansøgere yderligere

Hvis I ønsker, at jeres jobopslag skal eksponeres internationalt, kan I gøre dette på følgende måder:

Integreret løsning til leverandøren af jeres HR-system

Hvis jeres virksomhed benytter en HR systemleverandør, kan denne leverandør gratis lave en aftale med Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Ved at tilmelde sig, får man adgang til JobannonceService, hvor igennem man kan tilvælge Workindenmarks jobportal og EURES jobportalen som eksponeringsmuligheder.
Det betyder, at man nemt og med ganske få klik, I sit eget HR-system, får mulighed for at tilvælge, at jobopslag også eksponeres på Workindenmarks jobportal og på EURES jobportalen.

Læs mere og tilmeld jer gratis på STAR’s hjemmeside (nyt vindue)

Individuelle jobopslag via JobAG - Jobnet for arbejdsgivere

Jeres virksomhed kan gratis oprette jobopslag via JobAG (jobag.jobnet.dk). Når I opretter et jobopslag her, bliver det automatisk lagt på EURES jobportalen, med mindre I aktivt vælger det fra under ”Annoncering”.

Hvis I også ønsker, at opslaget skal vises på Workindenmark-jobportalen, skal I blot tilvælge Workindenmark. Jeres annonce vil så blive godkendt af Jobnet.dk og blive tilgængelig inden for 24 timer.

I videoen nedenfor kan i få en gennemgang af processen. Under videoen findes også en step-by-step guide.

Følg disse trin:

 1. Log på jobag.jobnet.dk (nyt vindue)
 2. Registrér jeres virksomhed ved at klikke på ”Log ind med MitID”. Hvis jeres virksomhed ikke har en konto på Jobnet, skal I bruge et MitID arbejdsgivercertifikat. Få mere information om MitID Erhverv arbejdsgivercertifikat her (nyt vindue)
 3. Log på jobag.jobnet.dk med MitID Erhverv arbejdsgivercertifikat.
 4. Klik på ”Jobannoncer” i den grå menubar og klik på linket ”Oprette dine jobannoncer” i teksten midt på siden.
 5. Klik på ”Opret ny jobannonce”-knappen.
 6. Vælg ”Ja” til spørgsmålet ”Skal jobbet også slås op på workindenmark.dk?”.
 7. Udfyld de obligatoriske felter.
 8. Offentliggør jobopslaget ved at klikke på ”Send til godkendelse”.

Her er et par vigtige ting, I skal være opmærksom på, vedrørende sprog, når I lægger en annonce på via jobag.jobnet.dk:

 • Jobannoncer skal være skrevet på engelsk
 • I særlige tilfælde, kan I overveje at afslutte opslaget med et resumé på et andet, relevant sprog, hvis I vil ramme kandidater, der taler et specifikt sprog (f.eks. polsk)
 • Jobannoncer der er henvendt til kandidater, der taler mindst eet skandinavisk sprog, kan skrives på dansk eller et andet skandinavisk sprog.
 • Jobannoncer, der er henvendt til tysktalende kandidater, kan skrives på tysk.
 • Jobannoncer på tysk eller et skandinavisk sprog skal have et resumé og en overskrift på engelsk, for at det kan læses af kandidater, der ikke taler de pågældende sprog.
 • Der er ingen krav om sprogvalg, men vi anbefaler, at skrive på engelsk, når man annoncerer på EURES-portalen.

Crawling Service

Jeres hjemmeside kan blive crawlet for jobopslag på engelsk, da Workindenmark har en crawling service, der scanner for jobopslag på engelsk. Når jeres jobopslag bliver crawlet, bliver en kort beskrivelse af jobbet vist på Workindenmarks jobportal og der vil være et link til jobbet på jeres egen hjemmeside. Vi har kun mulighed for at crawle stillinger med lokation i Danmark. 

For at dette skal virke, er det vigtigt, at jeres hjemmeside ikke har blokeret for crawling. Vær opmærksom på, at crawlede jobs IKKE bliver vist på EURES-jobportalen, hvilket betyder, at crawling ikke er en gangbar løsning, hvis man gerne vil benytte den supplerende beløbsordning. Derudover bliver de crawlede opslag vist sidst i søgeresultater efter opslag, der er importeret via JobAG. 

Hvis I oplever, at jeres HR-portal ikke bliver crawlet, må I meget gerne kontakte os, så vi kan få fejlen rettet. Har I yderligere spørgsmål til ovenstående, er I meget velkomne til at kontakte os